Kad Jemputan Majlis Pertunangan

Inilah dia rupa Kad Jemputan kitaorang. Memandangkan kitaorg ni bajet kecik je..so buat kad yg murah2 je la..yang penting nampak menarik.

Untuk kad jemputan wedding nanti pun kitaorg nak buat yg bajet je..boleh jimat banyak. Bayangkan sekeping kad RM1 (normal card), jemputan utk 1000 orang.. untuk kad je dah RM1000, belum masuk kos-kos lain lagi.

Ada tak kad yang harga RM0.20 sekeping?

“Gila ape!..photostat dapat la”

So..photostat je la..x boleh ke?Boleh je kan.. =)

Seboleh-bolehnya saya nak jimatkan kos untuk buat kad jemputan ni..yang penting content menarik walaupun ianya cuma sehelai kertas yang diphotostat

 

 

 

10 responses to “Kad Jemputan Majlis Pertunangan

  1. salam….love the design.ktna leh tempah mcmni :) i nak juga yg jimat tp menarik :)

  2. Wanni

    owhh ye ke…sy kalau boleh nak print dalam 50 je..ehhehe…bole ke…maseh yee

  3. zyra

    hi, i suke.. cmne nk contact u yer.. nk tmpah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam
ChatClick here to chat!+